Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - [SA]Pyksa

Oldalak: 1 ... 47 48 [49]
721
CreativeMMo Hírek / FIGYELEM!
« Dátum: 2011. Június 10. - 19:06:59 »
Sziasztok!

Sajnálattal közölném, hogy a szervergépünk még mindig javítás alatt áll,
így nem tudjuk üzembe helyezni.

Szerencsére gondoltunk ilyen eshetőségekre és addig is míg a főszerver javítás alatt áll,
elindítottunk nektek egy "biztonsági gépet."

Sajnos ez nem olyan terhelhetőségű, mint a rendes gépünk, de 1-2 napig ki fog benneteket szolgálni.
Az alatt az idő alatt elvégezzük a javításokat.

Szeretnék megkérni mindenkit, hogy ha játszani szeretne frissítenie kell a kliensét, tehát indítsa el a patchert.

Ha a patcher mégsem indulna el, ide kattintva letölthettek egy fájlt, amit kicsomagolás után a kliens mappájába kell tenni és úgy indítani a patchert!


Természetesen írd vele felül a régit nyugodtan.

Jó játékot kívánunk!

722
CreativeMMo Hírek / Leállás
« Dátum: 2011. Június 10. - 08:42:11 »
A szerven ma 8:30 perctől délután 18:00 -ig nem üzemel.

Utána viszont egy hatalmas eventel várunk mindenkit.

Sajnálom, a ti érdeketekben történik a javítás.

723
Általános csevegő / Elkészültek az OX nyeremények.
« Dátum: 2011. Június 02. - 17:16:43 »
Sziasztok.

Aki eddig OX versenyen győztesként került ki, annak egy példa az ajándékából, ami már postázva lett.

Egyenlőre csak erről készült még kép.
(nagyításhoz kattints a képre)


724
Itemshop Hírek / Kövezett vértek
« Dátum: 2011. Június 01. - 21:13:14 »
Sziasztok!

A mai napon bekerültek az előre bekövezett vértek az itemshopba.

Bármelyik eddig megvehető vértet, most már kövezve is meg tudjátok vásárolni.

A kövek minden vértben ugyan olyanok.

Életerő kő +6
Védelem kő +6
Sietség kő +6

Jó játékot.

725
Általános csevegő / Re:Csevegő
« Dátum: 2011. Május 20. - 21:24:25 »
Sziasztok!

Bekerült egy új map.

A rövid leállás a szerverteremben egy kisebb probléma miatt volt.

http://www.m2c.goldpenn.hu/index.php/topic,48.msg91/topicseen.html#new

Sajnos ezeket nem tudjuk előre :/

Jó játékot kívánok mindenkinek!

726
CreativeMMo Hírek / Sárkány Érme Event Ismét
« Dátum: 2011. Május 08. - 13:53:46 »
Ismét Sárkány érme Event vette kezdetét a szerveren.
Most a feltöltések után +% -ot írunk jóvá a számláitokon.
Egyenleg feltöltés!

Küld el SMS-ben a metin szót a lenti telefonszámok egyikére!
Vedd figyelembe, hogy mennyi sárkányérmét szeretnél!
A válasz SMS ben kapott kód 0 azaz nullát nem tartalmaz.
*  06-90/643-404   (400+ÁFA) ---> bruttó érték: 500 Ft ===> 1500 SÉ

*  06-90/619-404   (800+ÁFA) ---> bruttó érték: 1000 Ft ===> 4000 SÉ
+50% ami 6000 Sárkány Érmét jelent.

*  06-90/619-904   (1600+ÁFA) --> bruttó érték: 2000 Ft ===> 9000 SÉ
+70% ami 15000 Sárkány Érmét jelent.

Jó játékot kívánunk!

727
CreativeMMo Hírek / Re:Hardverhiba javítva!
« Dátum: 2011. Május 04. - 13:11:08 »
Ismét elérhető a szerver, tökéletes állapotban.

Természetesen senkinek nem veszett el semmije.

728
CreativeMMo Hírek / Hardverhiba!
« Dátum: 2011. Május 04. - 10:32:10 »
Sziasztok.
Hardverhiba miatt a szerver körülbelül egy fél óra hosszára megállni kényszerül.

A javítás már folyamatban van.

729
Tárgykereskedelem / Szabályok!
« Dátum: 2011. Április 28. - 17:38:07 »
Mindennemű a játékban létező tárgy cserére bocsátható, kizárólag ebben a fórumban.

A megnyitott témát a sikeres üzlet végén köteles vagy zárni, így tudatva a többi felhasználót, hogy már nem aktuális a csere avagy az üzlet.

A fórumon létrejött tárgy eladása a játékban avagy cserélése mindenkori hivatalos megegyezésnek minősül.

Ha felkínáltál egy tárgyat és nem kaptad meg az érte járó yangot vagy cseretárgyat, itt a fórumon egy Adminisztrátornak PM üzenetben jelenteni kell a csalást.
Ha a téma le van zárva és a hozzászólásokból egyértelműen tudomásul vehető az üzlet, akkor az illetékes személy utána fog járni.

Ezen szabályok be nem tartása azt eredményezheti, hogyha átvernek magadra vess.
Nem fogunk tudni igazságot tenni pontos adatok hiányában.

Privát üzenetben üzletelni sem előnyös, ha biztosra szeretnél menni.

Idézetet írta: Fórumszabályzat
5. Spamolás és hsz vadászat TILOS!
Ezt mindenkinek kötelező betartani. A témába nem illő, esetleg értelmetlen hozzászólások törlésre, a téma zárásra kerül.

730
Fórumszabályzat / Fórum szabályzat
« Dátum: 2011. Április 28. - 17:23:43 »
Fórum szabályzat!
A Szabályzat és a Felhasználási Feltételek nem ismerése nem mentesít a felelősség alól!A Felhasználási Feltételek és a Szabályzat változtatásának jogát a Goldpenn Produkció Kft. fenntartja.

1. A választott felhasználói nevet és jelszót kérjük gondosan megőrizni, ezek elvesztéséből, elfelejtéséből vagy más személy általi felhasználásból származó károkért minden esetben az eredeti felhasználó felel!

2. Tilos már létező felhasználói névhez nagyon hasonló új névvel regisztrálni, amennyiben az alkalmas jelenlegi felhasználóink megtévesztésére, vagy az "alteregó" lejáratására. Tilos továbbá olyan felhasználói nevet választani, amely más személyiségi jogait sérti, vagy vulgáris, kulturálatlan, faji, vallási, politikai vagy egyéb megkülönböztetésre alkalmas szót/szavakat tartalmaz!

3. A fórum használata ingyenes. A Goldpenn Produkció Kft.  fenntartja a jogot a fórum területein hirdetések elhelyezésére. Tilos olyan hozzászólások elküldése, amely a fórum megjelenését vagy használhatóságát rombolja. Az üzemeltetőnek joga van a regisztrációnál megadott e-mail címre üzeneteket küldeni a rendszer működésével kapcsolatban. A megadott e-mail címeket viszont harmadik félnek nem adja ki.

4. Az üzenetekben, bejegyzésekben tilos a személyeskedés, a kulturálatlan viselkedés, a rendes eszmecsere megzavarására, az obszcén és vulgáris szavak alkalmazása, a faji, nemzeti, vallási, nemi, politikai és egyéb megkülönböztetés, előítélet használata. Ezeket a hozzászólásokat a moderátorok törlik és mertéktől függően, megfelelően büntetik.

5. Szigorúan tilos bármilyen, a Magyar Köztársaság Büntető Törvénykönyvének hatálya alá eső illegális tevékenység, törvénysértés elkövetésére bujtó megjegyzések beírása, vagy ilyen tartalommal rendelkező képek, weboldalak linkelése, vagy arra hivatkozás. Ilyen esetben a felhasználó azonnali hatállyal kitiltásra kerül.

6. A fórumon belül még apróhirdetés jelleggel is tilos hirdetést, reklámot közzétenni, aláírásban használni, privát üzenetben tovább küldeni.

7. A felhasználó a hozzászólás elküldésével lemond szerzői jogáról, melyet követően semmilyen anyagi, vagy más jellegű követeléssel nem élhet az írt vélemény tartalmát illetően.

8. Bár az üzemeltetés mindent megtesz annak érdekében, hogy a fórum mentes legyen a vulgáris szavaktól, kulturálatlan hozzászólásoktól illetve a valótlan állításoktól, a Goldpenn Produkció Kft. a fórumra írt hozzászólások tartalmáért és hitelességéért nem vállal felelősséget. Ennek következtében a fórumon közölt esetleges fals adatokból származó károk miatt semmiféle módon nem vonható felelősségre.

9. A moderátoroknak és üzemeltetőknek jogukban áll a témák címeinek megváltoztatására, ha úgy ítélik meg, hogy az új cím a fórum használatát könnyíti meg.

10. A moderátorok feladataikat felkérés alapján végzik, feladatuk a fórum szabályzatának, alapelveinek betartatása, a nem megfelelő hozzászólások törlése. A moderátorok által írt vélemények, üzenetek, hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a Goldpenn Produkció Kft. álláspontját.

11. Tilos a fórumon található bejegyzések engedély nélküli utánközlése akár elektronikus, akár nyomtatott formában, bármilyen szöveges vagy képi információról legyen is szó.

12. A Goldpenn Produkció Kft. fenntartja a jogot a fórum használatának korlátozására, vagy a fórum megszüntetésére, amennyiben érdekei ezt kívánják.

13. A fórum üzemeltetése bármikor, saját hatáskörében megváltoztathatja a fórum szabályait, melyről itt, a szabályzatban ad tájékoztatást.

Javaslatok

1. Kérdéseket közérthetően, jól átgondoltan érdemes megfogalmazni, nem túl röviden, de nem is túl hosszan. A hosszú üzeneteket általában kevesebben olvassák végig. A jó kérdés nagyobb eséllyel kerül megválaszolásra, mint egy rosszul megfogalmazott.

2. Kerüljük a vitákat, ezek nem viszik előrébb a társalgást. Csak konkrétan, tényszerûen és segítőkészen érdemes válaszolni egy-egy feltett kérdésre.

3. Ne közöljünk a hozzászólásban, vagy annak egy részében a témához nem kapcsolható szövegeket. Az offtopic, témán kívüli hozzászólások a megfelelő csoportba, vagy ha ilyen nincs, akkor törlése kerülnek.

4. Új téma létrehozásakor kerüljük a túl általános elnevezéseket, próbáljunk meg minél informatívabb és egyértelmûbb címeket kitalálni. A témákat a megfelelő rovatokba kérjük elhelyezni!

5. Spamolás és hsz vadászat TILOS!
    WARNT esetlegesen kitiltást vonhat maga után.

A Szabályzat és a Felhasználási Feltételek nem ismerése nem mentesít a felelősség alól!A Felhasználási Feltételek és a Szabályzat változtatásának jogát a Goldpenn Produkció Kft. fenntartja.

731
Játékszabályzat / Játékszabályzat
« Dátum: 2011. Április 28. - 16:35:57 »
A Metin2Creative Hivatalos Szabályzata!
 
A játékba való regisztrációval automatikusan elfogadod az alábbi szabályokat, azokat magadra nézve mindenkor kötelezőnek tekinted játékon belül és kívül egyaránt. A Goldpenn Produkció Kft – a Metin2Creative online játék szerverének üzemeltetője - fenntartja a jogot arra, hogy az alábbi szabályokat értelmezze a felmerülő esetekre. A szabályzat el nem olvasása, meg nem értése, senkit nem mentesít a felelősség alól.
 
1.       Regisztráció

A regisztráció kizárólag a Metin2Creative weboldalán keresztül, a regisztrációs űrlap kitöltésével történhet. Az ekkor megadott adatokat a Metin2Creative az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeli.
A regisztráció során a felhasználónak egy szabadon választott számla azonosítót, valamint egy saját nevére regisztrált e-mail címet kell megadnia. A Metin2Creative nem vállal felelősséget elfelejtett, nem használt, vagy nem valós e-mail címekre történő regisztrálásért, nem köteles azt az adatbázisban megváltoztatni.
A korábban említett adatvédelmi törvények miatt nem adhat ki idegen e-mail címről érkező kérésre felhasználói adatokat.
A Metin2Creative honlapjának főoldalán bejelentkezés után bármikor szabadon megváltoztatható a számlához tartozó e-mail cím. Ennek feltétele a megváltoztatni kívánt e-mail cím birtoklása, azon keresztül a változtatás megerősítése. Továbbá egy felhasználó maximum 10 felhasználói számlát regisztrálhat a játékba, minden további felhasználói számla előzetes jelentés nélkül törlésre kerülhet. Visszaélés esetén az összes felhasználói számla végeleges kitiltásban részesül.
 
2.      A játék letöltése

Kizárólag a Metin2Creative hivatalos weboldaláról letölthető klienssel használható a játék. Tilos bármilyen más kliens használata, illetve a játék kliensének manipulálása. Minden erre irányuló próbálkozás a játékos végleges (IP-és e-mail cím alapján történő) kitiltását vonja maga után. A kliens csak, és kizárólag a Metin2Creative szerverére ez történő csatlakozáshoz használható.
A szabályok áthágásáért a Goldpenn Produkció Kft határozza meg a büntetés mértékét.
 
3.      A játékos felhasználói fiókja, és az azon létrehozott karakterek
 
- Azon neveket, amik sértőek, trágárak (obszcének), másokban félelmet keltők, rasszisták, droggal kapcsolatosak, szexuális jellegűek, politikai vonatkozásúak, és/vagy durvák, illetve megtévesztőek (pl: Team tagjainak nevére-vagy a Goldpenn Produkció Kft-re utalnak), webcímeket, termékeket reklámoznak, tiltottak. A tiltás vonatkozik a karakterek- és céhek nevére, valamint a boltok címére. Az ilyen nevek azonnal kitiltásra kerülnek. A Metin2Creative üzemeltetője nem kötelezhető a szabálytalan nevű karakter törlésére az esetleges kitiltás visszavonása végett.
- A szabályos regisztrációval a felhasználó létrehoz egy felhasználói fiókot, melyet önmaga adminisztrál. A számla tulajdonosa mindenkor felelős a számlán létrehozott karakterekért.
- A felhasználó köteles számlája bejelentkezési adatait, valamint e-mail címét szigorúan titokban tartani, azokat semmilyen körülmények között nem adhatja ki senkinek. Ebből következik, hogy az esetleges lopásokért, számla eltulajdonításokért a Goldpenn Produkció Kft felelősséget nem vállal.
- A Metin2Creative team tagjai soha, semmilyen körülmények között nem kérhetik a játékos felhasználói adatait, az erre irányuló próbálkozásokat a felhasználó köteles azonnal jelenteni a szerver üzemeltetőjének, valamint állítását képpel alátámasztani. A Metin2Creative szerver üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy szabadon elbírálja a bizonyítékként benyújtott kép hitelességét.
 
4.      Item Shop

Az Item Shop a Metin2Creative hivatalos honlapján, valamint a játékban elérhető prémium szolgáltatásokhoz kialakított vásárlói felület. A játékban való részvétel ingyenes, ugyanakkor az Item Shopban megtalálható prémium szolgáltatások fizetés ellenében vehetők igénybe. A felhasználó feltöltheti a számlája egyenlegét tetszőleges mennyiségű Sárkány Érmével (továbbiakban SÉ) a Netfizetes.hu-n keresztül. A felhasználó a fizetős szolgáltatás igénybevételekor egy kódot kap, mely kód felhasználásával juthat az általa kifizetett SÉ mennyiséghez. A felhasználó egyenlegéből való levonás a válaszSMS-ben kapott kódért történik, a kód további felhasználása kizárólag a felhasználó felelőssége. A megvásárolt kódok vissza nem válthatóak, ellenértékük semmilyen esetben sem követelhető a szolgáltatótól.
A feltöltött SÉ mennyisége nem befolyásolja a felhasználó által elkövetett szabálytalanságok elbírálását.
 
5.      Kereskedelem

A játék virtuális fizetőeszköze a yang. A regisztrált felhasználók jogosultak a játék során szabályosan begyűjtött tárgyakkal kereskedni, azokat játékbeli fizetőeszközre váltani. A yang semmilyen esetben nem váltható törvényes fizetőeszközre. A Metin2Creative online játék szerveren a Sárkány Érmével való kereskedés yangért, vagy egyéb tárgyakért nem tilos, ám a szerver üzemeltetője semmi esetben sem vállal az esetleges károkért felelősséget.
A szabályok áthágásáért a Goldpenn Produkció Kft határozza meg a büntetés mértékét.
 
6.      Magatartás

Tilos trágár, obszcén szavak használata, más játékosok sértegetése kommunikáció közben. E szabály megsértése a karakter kommunikációs lehetőségének ideiglenes megvonásával, súlyosabb esetben a játékból való kizárással jár, ennek szükségességét az Goldpenn Produkció Kft joga eldönteni.
Tilos továbbá más játékosok fenyegetése, zsarolása, szándékukkal ellentmondó cselekedetre kényszerítése, más személyek megszemélyesítése (kiváltképp a Goldpenn Produkció Kft, vagy a Metin2Creative team tagjai).
Mások játékához, és a játék élvezéséhez való jogának megsértése tilos. Ide tartozik többek között:
              - más játékosok karakterének blockolása. A block a földről való felkelés folyamatos
              megakadályozása, nem hagyva lehetőséget a játékosnak a játék szabad folytatására.
              - karaktered szintjénél jelentősen kisebb (20lvl, vagy annál nagyobb szintkülönbség) játékosok folyamatos zaklatása, megölése, játékának ellehetetlenítése bárhol.
              - minden birodalom fővárosának területén a pvp szabad mód használata (szabadozás) a legkisebb mértékben is.
              - más játékosok átverése, átverésében való részvétel, tárgyainak kicsalása.
              - a játék, vagy annak részeinek megváltoztatása programok használatával (hack, cheat).
              - a játékban talált hibák (bugok) kihasználása.
              - szexuálisan szókimondó, kihasználó, becsületet sértő, politikai, obszcén, gyűlölködő, fajilag, vagy etnikailag offenzív kifejezések használata.
              - más játékosok kényszerítése olyan cselekedetre, mely szándékukkal ellentmondó, szabályellenes.
              - előre megbeszélt végeredményű háborút (ún. kamuwart) vívni.
              - játékosok, Goldpenn Produkció Kft tagjai, Team tagok, vagy bármi más a játékhoz/szolgáltatáshoz kapcsolódó személyek felkeresésének és bántalmazásának szándéka, ennek kijelentése.
              - becsapni, bosszantani, fenyegetni, kellemetlenséget, vagy nem kívánt figyelmet okozni.
              - event idején ellenséges birodalom területén tartózkodni (Eventmap is beletartozik).
A szabályok áthágásáért a Goldpenn Produkció Kft határozza meg a büntetés mértékét.


 
7.      Chat a játékban

A Metin2Creative hivatalos nyelve a Magyar, a chatben kizárólag ez és az angol nyelv használható!

Tilos:

-A „spam”-elés, tehát ugyan annak az üzenetnek egymás utáni többszöri elküldése rövid időközönként.
- Linkek, vagy tippek írása, melyeknek semmi közük a Metin2Creative-hoz.
- Más játékosokat csalási módokról kérdezni, más játékosoknak csalási tippet adni.
- Értelmetlen karaktersorokat írni a hívó/normál chatben, pl.: @@@!!*, vagy a képernyő széléig, esetleg azon túlhaladóakat.
- Mindenféle reklámozás, vagy más hasonló felhívás/leszólítás a játékban, annak weboldalán vagy fórumán.
- A Metin2Creative, vagy fórumának felhasználása olyan mozgalmakra/eseményekre, amik eltérnek egy online-játék közösségében megengedettől.
A szabályok áthágásáért a Goldpenn Produkció Kft határozza meg a büntetés mértékét.

8.      A Team tagjai

A Team tagjai nem adnak tárgyakat, vagy yangot a játékosoknak. Nem segítenek a szintezésben, nem idéznek meg  szörnyeket, nem avatkoznak a játékba csak hiba, vagy szabálytalanság esetén!
Ne kérj azonnal GM segítséget, ha valaki megtámad! Erről szól a játék! Hívj segítséget a birodalmad erősebb tagjaitól.
A Team minden tagjának utasításait és döntéseit tiszteletben kell tartani minden esetben!
A Team tagjai csak az általuk látott, tapasztalt szabályszegések miatt büntetnek. Nem lehetnek ott mindenhol, amit nem látnak, azért nem vonhatóak felelősségre!
A Team tagjai (beleértve a szerver üzemeltetőjét is) nem adnak vissza kicsalt, elvesztett, hackelt tárgyakat.
Ha nem vagy elégedett a GM, GA döntésével, lépj kapcsolatba egy SA-val. A szabályok megszegéséért, vagy támadásáért a szerverről való kizárás járhat, ismételt esetekben a felhasználói fiók végleges tiltása alkalmazható. A szabályok áthágásáért a Goldpenn Produkció Kft határozza meg a büntetés mértékét.
 
 
 
9.  Az üzemeltetővel való kommunikáció
A Goldpenn Produkció Kft ellen irányuló panaszok megalapozottak kell, hogy legyenek, átkozódás és személyes sértésektől mentesek. Rágalmazó (személyes sértések, átkozódások) kommunikáció nem tolerált, és a sértő kommentek eltávolítását, a sértő tiltását vonják maguk után.
Vedd tudomásul, hogy a szolgáltatásokon való viselkedésed okozhatja az ideiglenes vagy végleges tiltásodat a teljes közösségről és szolgáltatásairól.
A Goldpenn Produkció Kft fenntartja a szabályok megváltoztatásának, illetve bővítésének jogát, valamint a fórumon publikált változásokat kötelező érvényűnek tartja a játékon belül.
 
A Metin2Creative hivatalos fórum: http://www.m2c.goldpenn.hu
A Metin2Creative hivatalos support: support@m2c.hu
 
 
Goldpenn Produkció Kft, 2011. október 2.

Oldalak: 1 ... 47 48 [49]